Szolgáltatások:

1. Projektvezetés

Vállalkozásunk megalapításától a legfontosabb szolgáltatási területe az elsősorban nagy volumenű, komplex informatikai projektek vezetése, amelyeket a projekteket megvalósító fővállalkozók megbízásából végzünk. Legjelentősebb megbízóink voltak eddig:

 • KFKI Számítástechnikai Zrt.
 • IQSYS Informatikai Zrt.
 • T-Systems Magyarország Zrt.
 • 2. Járműfedélzeti berendezések üzemeltetése

  A járműfedélzeti berendezések üzemeltetési szolgáltatásunkat egy konkrét fővállalkozói igény indukálta, és a szükséges kompetenciát elsősorban ezen igény kiszolgálására alakítottuk ki. A Szolgáltatásunk lényege a BKK Zrt. által korábban megvalósított Forgalomirányítási és UtasTÁjékoztatási Rendszer (FUTÁR) járműfedélzeti berendezéseinek javítása, karbantartása. (fedélzeti számítógép, illesztő modul, hangerősítő, utastájékoztató kijelzők, egyéb eszközök, kapcsolók, mikrofonok, kábelek, stb.) Feladatunk 1700 db jármű (busz/troli) üzemeltetése, valamennyi jármű FUTÁR eszközeinek félévenkénti ellenőrzése, karbantartása.

  3. Rádiórendszer üzemeltetés

  A rádiórendszer üzemeltetési szolgáltatásunkat egy konkrét fővállalkozói igény indukálta, és a szükséges kompetenciát elsősorban ezen igény kiszolgálására alakítottuk ki. A Szolgáltatásunk lényege a BKK Zrt. által korábban megvalósított Forgalomirányítási és UtasTÁjékoztatási Rendszer (FUTÁR) beszédkommunikációs eszközeinek, berendezéseinek javítása, karbantartása, (TETRA rádiórendszer központi szerverei, bázisállomások, rádiókészülékek, egyéb eszközök). Feladatunk a rádiórendszer központi elemeinek, valamint 2300 db rádiókészüléknek az üzemeltetése, ezek évenkénti ellenőrzése, karbantartása.

  4. Mikrobusz kölcsönzés

  A2015 év elejétől a vállalkozás tulajdonában álló mikrobuszunk bérbeadásával bővítettük szolgáltatás portfóliónkat. Szolgáltatásunkat egy új terméknév, a „RenaRent mikrobusz” bevezetésével indítottuk el. Ehhez létrehoztunk egy új weboldalt is (www.renarent.hu). 2016-ban lecseréltük a szolgáltatásunk indulásakor beszerzett Mercedes Vito kisbuszunkat, egy minőségi, magasan felszerelt, 9 személyes Ford Transit 2,4 TDCi 350L mikrobuszra. Ezzel a beruházással is az volt a célunk, hogy kiemelkedő minőségű, de kellően rugalmas szolgáltatást nyújtsunk ügyfeleinknek. Ennek érdekében nap, mint nap apró, néha nagyobb léptékű fejlesztéseken keresztül törekszünk arra, hogy az ügyfeleink igényeire reagálva, még magasabb szintű szolgáltatás és értékelhető komplexitású kínálat legyen a jellemzőnk.